نقش باکتریها در تهیه واکسنها واکسنها را تحت شرایط کاملا کنترل شده تهیه می‌کنند. واکسنهای باکتریایی را از کشت میکروبها در آگار یا آبگوشت غذایی بدست می‌آورند. سلولهای سطح آگار غذایی را با محلول سرم فیزیولوژیک (0.85 درصد کلرورسدیم) شستشو داده و سلولهای آبگوشت را با سانتریفوگاسیون جهت جدا کردن مواد خارجی شستشو می‌دهند و سرانجام آنها را در سرم فیزیولوژیک در تراکم استاندارد وارد می‌سازند. برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: .




هر چی که بخوای دانلود ,غذایی ,فیزیولوژیک ,سرم ,آگار ,سلولهای ,سرم فیزیولوژیک ,دانلود پاورپوینت ,را با ,28 اسلاید ,باکتری 28 ,دانلود پاورپوینت باکتریمنبع

تجارت الکترونیکی

پاورپوینت کامپوزیت پایه فلزی

پلان مسکونی چهار طبقه -1

کارت ویزیت باشگاه بدنسازی (شماره 1)

نمونه سوالات اول ابتدایی نوبت اول (املاء و بنویسیم و ریاضی)

تحقیق استرس شغلي و راه هاي مقابله با آن

تغذیه ،تمرین و کاهش وزن در ورزش کشتی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

cosmetics سبدهای برتر بورس جی تی ای بازان قفس قیمت نقاشی ساختمان تو بهترین خرید رو از ما داشته باش بازار ابری تو بهترین خرید رو از ما داشته باش پارکت آرتا یکم بیشتر بمون